Cel mai bogat om al planetei e in Romania! Petrece Halloween-ul cu o pleiada de celebritati la Bran

[ad_1]

Se pare că… e „de-a devăratelea”! Elon Musk vine azi în România și se unui grup ultra-select din care mai fac parte Angelina Jolie și alți oameni faimoși. Cu toții…invitați de onoare la petrecerea de Halloween la Castelul Bran- cunoscut drept Castelul lui Dracula.

Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă, alături de Angelina Jolie și alți mega-miliardari, ar petrece Halloween-ul la Castelul Bran.

Unii dintre cei mai bogați oameni din lume, inclusiv Tesla și CEO-ul SpaceX Elon Musk, dar și artiști celebri precum Angelina Jolie, vor participa la o petrecere de Halloween VIP la Castelul Bran din Transilvania, România. Castelul a fost prezentat în Dracula lui Bram Stoker, deși, istoric vorbind, nu a existat nicio legătură între celebrul vampir și pitorescul castel din județul Brașov, înzestrat nu doar cu o arhitectură unică, dar și cu o istorie fabuloasă.

Potrivit unor surse, la uimitoarea petrecere vor participa Sergey Brin (fondatorul Google), Luke Nosek (cofondatorul PayPal), Steve Jurvetson (fondatorul Hotmail și actual membru al consiliului Space X), Larry Page (cofondatorul Google), precum și un sunt câteva celebrități din lumea artei.

Peter Thiel, fondatorul PayPal, și miliardarul Matt Danzeisen au ajuns în România cu avionul privat și s-au cazat la un hotel de lux din Capitală.

Fantasticul eveniment este organizată de proprietarul castelului Bran, arhiducele Dominic von Habsburg.

*Potrvit unor surse de încredere, Musk, Angelina Jolie și Julia Sanstrom (actriță și DJ) au ajuns deja în România!

Se pare că la petrecere va participa și primarul orașului Bran.

Interesant… puțin spus! Dar am opina că evenimetul acesta, de o asemenea talie, poate dă de gândit pentru a fi promovate și alte locuri fascinante din România, precum Biertanul, Mălâncravul, Băile Herculane (stațiune ce e musai să fie readusă la viață), Peștera Muierii, Borsecul, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Cetatea Devei etc…

Articolul Cel mai bogat om al planetei e in Romania! Petrece Halloween-ul cu o pleiada de celebritati la Bran apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Previous post Azi, ultima seara din seria minunatelor din Ploiesti Jazz Festival
Next post Rozica Maldarasanu- o poveste tesuta in tainic mestesug